2009 Özürlü Alım İlanı

VII- KURUM ADI: Kütahya Belediye Başkanlığı

A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin;

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Özürlülük Oranı Eğitim Durumu
GİH Bilet Satış Memuru 10 2 K-E En az %40 En az Lise veya Dengi Okul Mez .
GİH Bilet Satış Memuru 8 1 K-E En az %40 En az 2 Yıllık Yüksekokul Mez .
GİH V.H.K.İ 11 1 K-E En az %40 En az Lise veya Dengi Okul Mez .
GİH V.H.K.İ 9 1 K-E En az %40 En az 2 Yıllık Yüksekokul Mez .
GİH Veznedar 9 1 K-E En az %40 Fakülte Mez .
GİH Memur 7 1 K-E En az %40 Fakülte Mez .
YH Hizmetli 11 1 K-E En az %40 İlköğretim (Ortaokul) Mez .
    TOPLAM 8      

C) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak.

D) Özel Şartlar:Eğitim durumu İlköğretim(Ortaokul) olan Hizmetli kadrosu için bu eğitim düzeyinde yazılı sınava başvuran aday bulunmazsa İlkokul mezunlarından da başarı sıralamasına göre atama yapılacaktır.

E) Sınavla İlgili Bilgiler:

1 – Başvuru Yeri: Kütahya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü /KÜTAHYA

2 – Sınav Yeri, Tarihi ve Saati: Sınav giriş belgesinde belirtilecektir.

3 – Başvuru Tarihi: 27/04/2009-11/05/2009 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar.

F) Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

1 – İş Talep Formu (Başvuru yerinden temin edilecektir.),

2 – (1) Adet Vesikalık Fotoğraf,

3 – Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.).

Popularity: 1% [?]

Bu yazı 2011 İlanları, Alım İlanları kategorisine gönderilmiş ve , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

2009 Özürlü Alım İlanı için 1 cevap

  1. YUSUF KALKAN der ki:

    ben yüzde 55 oranında işitme ve konuşma engelli yüzüncü yıl üniversitesi van meslek yüksekokulu makine bölümüne mezunuyum.babam bana bakmıyor.Annem vefat etmiş evde üvey anne var.evde huzur yok.babam bana yardım etmediği gibi 4.erkek kardeşim.2.özürlü 2.si sağlam 4.kardeşede mağdur durumdayız.ve gidince bursaı otelmi gidin para kazanın bana getirin diyerde bizi dışarı atıyor mağdur durumdayız.özürlü çalıştırma kapsamı içinde çalıştırılmak üzere iş istiyorum.Gereğinin yapılmanın arz ederim. cep(05067625765)(05464887618)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>